3 Kasım 2009 Salı

Neler oluyor hayatta?

Tanıştırayım efendim kızımız MINCIR... Ailemize katılan bu zatı muhterem henüz 3 aylık!! Ama çok yaramaz :)) ilk 2-3 hafta kanepenin döşemesinin ücra yerlerinde bütün gün uyurken şimdilerde resmen evi koşu pistine çevirdi. Ne kadar çağırırsak çağıralım gelmez acıkınca bir şeyler yer tekrar saklanırdı. Şimdilerde ne verdiğimiz yiyecekleri beğeniyor ne de uyumak istediğimizde rahat bırakıyor. Tam bir baş belası olmaya başladı. İki gündür de ekmeklerime taktı, poşetlerini yırtıp bütün mutfağın zeminine boşaltıyor ve tek bir parça bile yemiyor. Bunu da biz dışarıdayken yapıyor. Sanırım büyüyor :)))















PİZZA.... Pek de becerikli olmayan bendenizin yapmış olduğu pizza!! Tarif elbette favori yemek sitem portakalagaci'ndan... Hamur konusunda az biraz daha çaba lazım, inceltmek gibi :) Bu arada sevgili Yıldız Yengem'in kulaklarını çınlatayım her sefer istediğimde özene bezene pizza yapar bana. Bir sefer de ben yapmak istiyorum ona bu nedenle Türkiye'ye gidiş zamanına kadar pratik yapmak lazım ki ustaya beğendirelim di mi?

KAR... Sanırım ben mevsimlerden en çok kışı seviyorum. Kat kat giyinip kıtırdayan karın üstünde yürümek!! Şimdi bir de karlar ülkesindeyim ki değmeyin keyfime :)) Kışın ne kadar güzel olduğunu, göğe ulaşacakmış gibi görünen çamların güzelliğinde, tren camından baktığım donmuş gölde balık tutan insanların keyfinde, babuşkaların (babaanne-anneanne) suma güreşçisi gibi giydirip çıkardıkları torunlarını kızak kaydırırkenki eğlencelerinde gördüm. Buralara gelirseniz kışın gelin derim:) Biraz daha yağsın kar güzel güzel fotoğraflar eklerim. Alttaki resim bizim bal kabağının ve Artur'un kar keyfinden. Kardan adam yapalım diyip duruyor ama yeteri kar yok bekleyecek.

2 yorum:

incilay dedi ki...

benay'ım o pizza eminim çok lezzetli olmuştur az yemeğini yemedik zira, üstelik hayatımda gördüğüm ilk diktörtgen pizza :)) başkasının hayatını bilmem ama bu benim hayatımda gerçekten ilk yoksa yanılıyor muyum (pizzanın dikdörtgen olduğu konusunda)

Çelebi dedi ki...

evet o bir dikdörtgen pizza :)) Sevdiklerime her zaman büyük bir keyifle yemek yaparım çünkü bu beni de çok mutlu ediyor...Gelsen buralara sana pizzanın da yemeklerin de alasını da yaparım canım benim!